Eladó balatoni ingatlanok

Eladó balatoni luxusingatlanok – Hogyan válasszunk?

A luxuskivitelű eladó balatoni ingatlanok iránti kereslet 2023-ban sem csökken. A prémiumszegmensben luxusingatlant vásárlók körében Budapest és a Balaton környéke továbbra is a legnépszerűbb helyek között szerepel. A lenyűgöző balatoni luxusingatlanok között mindenki megtalálhatja, amit keres.

Saját vízparttal rendelkező balatoni luxusház vagy egy ellenállhatatlan balatoni panorámás luxusingatlan? Esetleg balatoni villa saját szőlészettel a Balaton-felvidéken? Penthouse a vízparton? Nem kell megalkudni. A Balaton egy életérzés, ami a tulajdonos igényeihez, elvárásaihoz klasszul megválasztott luxusingatlannal teljessé tehető.

A balatoni luxusingatlanok választásánál az ingatlanközvetítők szerepe kiemelten fontos. Ennek oka, hogy számos elvárásnak kell megfelelnie a luxusingatlannak ahhoz, hogy teljes mértékben kielégítse a tulajdonos igényeit, sőt kívánatos, hogy többet adjon a mindennapjaihoz, az életéhez, mint azt valaha is elvárta volna. A kimagasló műszaki tartalom mellett a prémium vásárlók keresik a páratlan, exkluzív luxus házakat, apartmanokat, villákat, ugyanakkor megvannak az alap elvárások az eladó balatoni ingatlanokkal, főként a luxusingatlanokkal kapcsolatban, amilyen például az örökpanoráma vagy éppen a vízpart közelsége.

A Balaton vonzereje megkérdőjelezhetetlen. A tó közelsége, hangulata, a Balaton-felvidék különleges varázsa megadja az ember lelkének, amitől megbékél. Egy panorámás teraszon ülve vagy éppen a saját vízparti stégen időzve a test és lélek megpihen, belefeledkezik a látványba, az ízekbe, az illatokba.

Eladó balatoni ingatlanok
Eladó balatoni ingatlanok

Egy minden igényt kielégítő balatoni luxusingatlan megadhatja azt az érzést, amit mindig is kerestünk. A hazaérkezés semmihez sem fogható különlegességét és biztonságát.

Balatoni luxusingatlan választásánál néhány tényezőt át kell gondolni:

  • legyen-e saját vízpartja az ingatlannak?
  • elvárás -e a panorámás kilátás a kertből vagy a teraszról?
  • milyen műszaki tartalommal bírjon a luxusingatlan? (például okosvezérlés, kimagasló hőtechnika, megújuló energiaforrás)
  • nyüzsgő lokációban keresi a luxusingatlant vagy inkább eldugottabb, csendes helyen?
  • luxuslakást keres terasszal, esetleg recepcióval, egyéb kiemelt szolgáltatásokkal vagy önálló kertes luxusingatlant?
  • nyaralás vagy életvitelszerű tartózkodás céljából keres balatoni luxusingatlant?
  • milyen egyéb elvárásoknak kell megfelelnie? (pl. home office munkavégzés, alapterület, tágas kert, több fürdőszoba)

A fentieken túl természetesen számos egyedi elvárás, igény lehet jelen egy balatoni luxusingatlant vásárló prioritásainak listáján, de egy jól megválasztott ingatlaniroda, egy felkészült ingatlantanácsadó minden körülmények között megtalálja azt a házat, azt a lakást, amit a vásárló keres. Az egyedi igények és a luxusingatlanok nyújtotta lehetőségek összeegyeztetése kulcsfontosságú a vásárlói elégedettség szempontjából.

Korábbi években jellemző volt, hogy a vízparti luxusingatlanokat tulajdonosaik legfőképp nyáron használták, télen pedig kényelmes belvárosi vagy külföldi otthonaikba tértek haza.

A járvány időszakában azonban a természet iránti vágy, a zárt térből való kiszabadulás lehetősége felértékelődött. 

Napjainkban sokan élnek életvitelszerűen vízparti luxusingatlanban. A munkák egy része tökéletesen elvégezhető home officeban, másrészt pedig Budapest sincs távol, ha az ingázás mellett dönt valaki. Egy Balaton parti luxusingatlan mindent megadhat, amire a tulajdonos vágyik. Mindennapi kényelmet, pazar kilátást, a víz közelségét, a nyüzsgő estéket vagy épp a csendes borozásokat. Mindezt ráadásul színvonalas környezetben akár a legmodernebb műszaki paraméterek mellett.

Eladó balatoni ingatlanok – vízparti luxusingatlanok

Egy balatoni vízparti luxusingatlan tulajdonosa egész évben úgy érezheti magát, mintha nyaralna. Ez az élet nem csupán a semmittevést jelenti, az urbanista kiszakadását a mindennapos nyüzsgő városi életből. Minőségibb emberi kapcsolatok, lelassulás, természetközeliség, privát szféra. Ezek a lehetőségek egy eladó balatoni ingatlan vásárlásával tökéletesen kiaknázhatók, a helyi kistelepülések lakóinak vendégszeretete, életvitele pedig a betelepülőkre is átragadhat, feltöltődést hozhat.

A Kenway balatoni luxusingatlanjai között a többféle, választható alapterületű fonyódi vízpart közeli új építésű lakások mellett egyéb, igazán figyelemreméltó luxusingatlanokat, és más eladó balatoni ingatlanokat is talál.

 A több, mint 1600 négyzetméteres telken elhelyezkedő badacsonytomaji panorámás, autentikus kőház, lenyűgöző balatoni panorámával csábítja a világ zajától elbújni vágyókat, a kényelmes, békés, természetközeli életre.

Siófok hangulatos, éttermekkel teli részén, ezüstparti, AA+ energiabesorolású Penthouse-ban is élhet, ahol a kényelmes, társasági életet is lehetővé tévő óriási terasz és a legkorszerűbb műszaki tartalom mellett élvezheti a mindennapokat a Balaton szívében. Lakóhelyéül modern balatoni medencés villát vagy akár 180 fokos panorámás luxusházat is választhat a Balaton egyik legnívósabb részén, a Péterhegyen.

Balatoni panorámás luxusingatlan

A Balaton „Rózsadombján” is élhet az, aki a Balaton egyik legszebb részén, a Péterhegyen, madárcsicsergős környezetben, elképesztő panorámával rendelkező luxusotthont vásárol. Egy Péter hegyi luxusingatlan nem rendelkezik ugyan közvetlen vízparttal, de egész évben csodás kilátást nyújt a tóra és környékére. Aki nap, mint nap egy panorámás luxusingatlan teraszán ihatja meg az első kávéját, igazán szerencsés ember! A csodás kilátás, a természet közelsége feltölti a testet és lelket!

Balatoni villa – Eladó balatoni ingatlan

Egy kifinomult balatoni villa a balatoni luxusingatlanok egyik ideális alternatívája lehet. A csendes, zöldövezeti részen található eladó balatoni ingatlanok lehetőséget nyújtanak a kompromisszumok nélküli pihenésre, felerősíthetik a Balatonhoz tartozás, kötődés érzését. Sok esetben a balatoni villákhoz saját napozó és horgászstég tartozik, melyek a csodás zöldellő kert és a hangulatos enteriőr mellett tovább fokozzák az elégedettség érzését.

A balatoni villák között manapság egyre inkább nő a kereslet az új építésű, modern stílusú, medencés villák, luxusházak iránt.

 Egy medencés villa lehetővé teszi a tökéletes pihenést, nem csak a nyaralás vagy szabadság idején. Dolce Vita egész évben.

Az új építésű balatoni villák biztosítják a hatalmas, szabadtéri privát szférát, a tágas, modern belső tereket, mindezt pedig a megújuló energiaforrások kiaknázásával karöltve.

Luxus apartmanok a Balatonon

Ha a Balatonon szeretne valaki luxus apartmant vagy luxus Penthouse lakást vásárolni, adott a lehetőség – eladó balatoni ingatlanok terén igen nagy a választék. A luxus apartmanok lényegében luxus lakások, míg a Penthouse-nak megvannak a maga kritériumai. Legfelső emelet, óriási lakótér, hatalmas terasz, ami legalább a lakótér felének megfelelő négyzetméter. Ez csak néhány alapvető a Penthouse jelzőt viselő lakások jellemzőiből. A Kenway Real Estate kínálatában közvetlen vízparti Penthouse lakás is elérhető Siófokon, az Ezüstparton. Éttermek, kávézók, szabadstrand lent, fent a lakásban pedig elképesztő terasz, nagy üvegfelületek, elektromos redőnyök, napernyők és mindenféle kényelmi megoldások tehetik a hétköznapokat is könnyebbé, élhetőbbé.

 Egy ilyen luxusingatlanban biztos, hogy nem csak túléli a napokat, de minden pillanat élvezhetővé, különlegessé válik. 

Fonyód – új építésű lakások

Az új építésű lakások jelenleg igen népszerűek az ingatlanpiacon, hiszen az építőipari kapacitáshiány, a kivitelezések időtartamának kiszámíthatatlansága, az egyre növekvő építőanyag árak mind-mind a kulcsrakész, azonnal költözhető, új építésű lakások iránti kereslet növekedését idézik elő.

Fonyód igen népszerű üdülőhely és kikötőváros a Balaton déli partján, hozzá tartozik Fonyódliget és Bélatelep is.

Fonyódligeten modern, új építésű lakások közül választhatja ki az életvitelének, igényeinek legmegfelelőbbet, de akár üzlethelyiséget is! A fonyódi eladó balatoni ingaltanok, azon belül is az új építésű lakások a Kenway ingatlanosaival kapcsolatba lépve nyílt bejárással megtekinthetők, így az érdeklődő pontos képet kaphat a tájolás, az elhelyezkedés, az egyedi kérdések tekintetében. A színvonalas, amerikai konyha-nappalis új építésű lakásokban korszerű hőszivattyús rendszer és fan-coil berendezések kerülnek beépítésre. A lakók mindennapi luxusához az épület tető teraszán található wellness részleg is hozzátesz. A lakások akár egészen kicsi, 30 négyzetméteres alapterülettel is választhatóak, de lehetőség van kényelmes, 90-100 négyzetméteres lakások megvásárlására is.

A Balaton télen is csodálatos! A strandoláson túl vannak dolgok, amikről nem kell lemondani a hideg évszak beköszöntével.

Egy balatoni luxusingatlan állandó lakóhelyként használva lehetőséget ad a Balaton igazi arcának megismerésére. A kiváló éttermek, kávézók, cukrászdák, a lenyűgöző kirándulóhelyek és csábító borászatok egész évben várják a vendégeket, hogy átéljék az igazi balatoni életérzést!